Openingstijden Praktijk

Telefonisch bereikbaar voor afspraken:

Maandag/Woensdag/Donderdag:
08.30 -12.00 uur
13.30- 17.00 uur

Dinsdag:
08.30- 12.00 uur

Vrijdag:
8.30 – 12.00 uur

Buiten openingstijden kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts tel:0162-424024

Spoedgevallen:
Bij acute pijnklachten na werktijd of in het weekend kunt u telefonisch contact opnemen met de dienstdoende tandarts: 0162-424024

DE WEEKENDDIENST IS NIET VOOR PROBLEMEN DIE DOOR UW EIGEN TANDARTS OP NORMALE WERKDAGEN VERHOLPEN KUNNEN WORDEN. EEN UITGEVALLEN VULLING DIE GEEN KLACHTEN GEEFT, KAN RUSTIG ENKELE DAGEN LATER GEREPAREERD WORDEN. IN DE DIENST WORDEN MEESTAL ALLEEN NOODVULLINGEN GELEGD. HEEFT U GEEN LAST, WACHT DAN TOT UW EIGEN TANDARTS ER OP WERKDAGEN WEER IS EN MAAK EEN AFSPRAAK.
– IN DE WEEKENDDIENST WORDT MEESTAL CONTANTE BETALING GEVRAAGD. OMDAT U MEESTAL NIET BEKEND BENT BIJ DE DIENSTDOENDE TANDARTS IS DAT GEBRUIKELIJK. HET KOMT HELAAS TE VAAK VOOR DAT PATIËNTEN HUN REKENING NIET BETALEN OF EEN VALSE NAAM EN/OF ADRES OPGEVEN.
– NIET ALLE TANDARTSPRAKTIJKEN HEBBEN EEN PINAPPARAAT. VRAAG DE TANDARTS OF ER CONTANT AFGEREKEND MOET WORDEN ZODAT U NIET VOOR VERRASSINGEN KOMT TE STAAN. U KRIJGT VERVOLGENS GEWOON EEN REKENING OF SPECIFICATIE VAN DE KOSTEN DIE U BIJ UW VERZEKERING KUNT INDIENEN.
– HET KAN GEBEUREN DAT EEN TANDARTS BUITEN OOSTERHOUT DIENST HEEFT. TERHEYDEN, TETERINGEN, RAAMSDONKSVEER, MADE EN GEERTRUIDENBERG VALLEN ONDER HET WAARNEMINGSGEBIED VAN DE TANDARTSEN.
Wij nemen nieuwe patiënten aan!

Als u zich wilt inschrijven als nieuwe patiënt verzoeken wij u te bellen met telefoonnummer 0162-422893 voor het maken van een afspraak.

Nog meer vragen?

Emails worden uiterlijk binnen 2 werkdagen beantwoord, indien de praktijk gesloten is worden emails binnen 48 uur beantwoord nadat de praktijk weer geopend is.